Convertor online Youtube în MP3

Cum se convertește Youtube în MP3 online?

1

Copiați adresa URL de pe YouTube

Copiați adresa URL a videoclipului de pe YouTube pe care trebuie să îl descărcați. Puteți utiliza Ctrl + C sau cu meniul contextual.

2

Inserați în câmpul de conversie

Inserați adresa URL a videoclipului YouTube în câmpul de conversie și faceți clic pe „Convertiți” sau puteți utiliza pur și simplu Ctrl + V.

3

Descărcați videoclipul

Veți fi redirecționat către pagina de informații. Faceți clic pe butonul „Descărcați” pentru a începe descărcarea fișierului.

Nu aveți nevoie de un cont, singurul lucru de care aveți nevoie este o adresă URL YouTube. Serviciul nostru este gratuit și nu necesită niciun software sau înregistrare.

Vom începe să convertim pista audio a fișierului dvs. video în mp3 imediat ce ați trimis-o și după aceea veți putea alege ce tip de descărcare doriți.

Spre deosebire de alte servicii, întregul proces de conversie va fi realizat de infrastructura noastră și trebuie doar să descărcați fișierul audio de pe serverele noastre.

Din această cauză, software-ul nostru este independent de platformă: îl puteți utiliza cu computerul dvs. Mac, un computer Linux sau chiar pe dispozitive mobile precum Iphone sau Samsung (telefoane Android).

Toate conversiile noastre vor fi efectuate în modul de înaltă calitate cu un bitrate de cel puțin 128 kBit/s. Nu vă faceți griji, serviciul nostru este complet gratuit.

Convertiți videoclipurile YouTube în format MP3 ușor cu YouConvert, rapid și sigur!

Prin utilizarea acestui site web, sunteți de acord cu utilizarea noastră de cookie-uri. Cookie Policy

Dacă vă place site-ul nostru, vă rugăm să împărtășiți cu alții!

Copyright - Privacy - Terms - Contact

© 2023 YouConvert - All rights reserved.